Kako jednostavno ubrzati WordPress web mjesto – korak po korak?

 

Brzina i vrijeme učitavanja stranice vaše web stranice igraju važnu ulogu u njezinom rangiranju i optimizaciji. U ovom članku posebno govorimo o WordPress web stranicama jer je to danas najpopularniji CMS na tržištu s gotovo 40% tržišnog udjela. Postoji nekoliko malih i jednostavnih savjeta i koraka (ma koliko ih se često zanemaruje) koje treba poduzeti kako biste ubrzali WordPress web mjesto.

Savjeti za ubrzavanje

WordPress web stranice Smanjite vrijeme odgovora poslužitelja
Kad god se od preglednika zatraži URL, poslužitelj šalje traženu stranicu. Stoga brzinu poslužitelja treba optimizirati i trebala bi biti vrlo brza. Kako bi se ispunio zahtjev klijenta. Ovo je poznato kao smanjenje vremena odgovora poslužitelja za WordPress web Posebna baza podataka stranice. Također je poznat kao vrijeme do prvog bajta ili TTFB. Najbolji način za smanjenje vremena odgovora poslužitelja je korištenje optimizirane konfiguracije poslužitelja. Također, optimizacija postavki baze podataka. Jedan od načina rješavanja ovoga je korištenje WordPress hostinga gdje je poslužitelj već optimiziran za WordPress web stranice kako bi pružio najbolje performanse.

Posebna baza podataka

Koristite mrežu za isporuku sadržaja

Korištenje CDN-a izvrstan je način za ubrzavanje WordPress web stranice. Distribuira podatke na različitim geografskim lokacijama diljem svijeta. Vlasnici web Купете го онлайн – доставка в Нанг Мелбърн stranica trebali bi odabrati lokacije podatkovnog snbd host centra na temelju prometa. Iz područja i zemalja u koje dolazi većina vaših zahtjeva odaberite CDN na tim lokacijama za brzu brzinu i vrijeme učitavanja.

Odaberite dobrog pružatelja usluge hostinga

Odabir dobrog pružatelja usluga hostinga također je vrlo važan. Kao što je ranije spomenuto, odabir WordPress hostinga može osigurati optimizirane poslužitelje kao i namjensku podršku za WordPress od strane pružatelja usluga. Također možete ciljati upravljani hosting. U slučaju upravljanog WordPress hostinga, tehničke detalje obrađuje pružatelj usluga hostinga, tako da postaje lakše upravljati web mjestom. Također, postoji podrška za tehničke procese poput migracije, rješavanja problema itd.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *