Brže WordPress web mjesto putem svjetlije teme

Odabir svjetlije teme može ubrzati WordPress web mjesto. Ponekad biste mogli biti u iskušenju da odaberete lijepu temu. To vašu web stranicu može učiniti estetski lijepom, međutim, ako je spora, nema nikakve koristi. Zato je najbolje isprobati brzinu vaše web stranice kada planirate promijeniti temu.

Testirajte svoje dodatke

Baš kao i tema, neki dodaci također mogu usporiti web stranicu. Iako dodaci obično olakšavaju dodavanje određene funkcije vašoj web stranici s unaprijed napisanim kodom. Ali ne možemo pristati na kompromis u pogledu izvedbe. Kad god dodajete novi dodatak, uvijek testirajte brzinu svoje web stranice prije instaliranja dodatka, a zatim nakon što ga dodate. Ako postoji čak i malo smanjenje brzine, onda je bolje bez tog specifičnog WordPress dodatka.

Upotrijebite predmemoriju za ubrzanje WordPress web stranice

Predmemoriranje je također odličan način za ubrzavanje WordPress web stranice. Omogućuje spremanje kopije web stranice u preglednik, tako da svaki put kada klijent zatraži stranicu, cijela se stranica ne dohvaća s poslužitelja. WordPress ima ugrađeno predmemoriranje. Na tržištu je također dostupan veliki broj izvrsnih WordPress dodataka za predmemoriju kao što su Varnish, Breeze, Redis itd. Oni mogu lako pomoći u poboljšanju performansi web stranice.

Optimizacija baze podataka

Imati ogromnu bazu podataka veliki je krivac za B2B popis e -pošte usporavanje web stranice. Danas većina web stranica ima veliku količinu podataka koje treba pohraniti. Stoga je najbolja praksa koristiti optimizaciju vaše baze podataka. Koristite najnoviju verziju baze podataka i provjerite implementaciju za optimizirano indeksiranje.

B2B popis e -pošte

Optimizirajte slike i videozapise
Optimizacija slika i videozapisa također je potrebna kako bi se Коза Формула Канада brzo učitali. Ako vaša web stranica ima veliku količinu video ili slikovnog sadržaja, bitno je da ga optimizirate prije učitavanja na web stranicu. Na tržištu je dostupan niz snbd host alata koji optimiziraju slike i videozapise smanjujući veličinu, a ne ugrožavaju kvalitetu. Gzip i Brotli su par njih.

Ovo su neki od savjeta i trikova za optimizaciju vaše WordPress web stranice za najbolju izvedbu. Slijedite ovo kako biste postigli najbolje rezultate.

Također možete saznati više o usporedbi između WordPressa i Wixa i zatim odlučiti koji CMS vam je potreban.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *