století hrál otce ve velmi sitcomu

 

V 90. letech 20.  ve stylu Full House. V těchto dnech byl velmi nenáviděný a vždy říkal ostrá slova. BoJack ale v podstatě trpí depresí a poruchou užívání návykových látek. Prostě to nezvládl dobře – nebo vůbec. S laskavým svolením Pořad odvádí dobrou práci, aby zajistil, že je BoJack odpovědný za své toxické a škodlivé činy. Ano, je duševně nemocný, ale jeho deprese a porucha užívání návykových látek nejsou omluvou pro ubližování druhým. Přesto jsou příčinou některých jeho činů.

 

Tím, že BoJack nezvládne svou

duševní chorobu, ublíží sobě i svým přátelům a kolegům. Jak zdůrazňuje Adam Feeley v Influence “V jiných zobrazeních duševního zdraví v zábavním průmyslu se ukazuje, že duševní nemoc postavy byla způsobena izolovaným incidentem. To je to, co dělá BoJack Horseman tak skutečným” — Duševní nemoc postavy nelze zcela vysledovat. k jedinému traumatickému okamžiku. BoJack se nakonec náhle „neuzdravil“, ale vydal se na cestu plnou růstu a léčení.

 

Ms. Dynamite volně vychází ze

zkušenosti komičky a kreativní hvězdy Marie Bamfordové, která byla hospitalizována kvůli bipolární poruše. Foto poskytl Klíč k duševní nemoci je, že C Úroveň Výkonný seznam temnota může koexistovat s tvůrčí radostí a nadějí. “Crazy Ex-Girlfriend” Ačkoli se na první pohled zdá, že show je celá o přehnaných hudebních číslech a spoustě hlavní hrdinky Rebeccy, tvůrkyně Rachel Bloom žvaní o svých bývalých, Crazy Ex-Girlfriend ve skutečnosti zobrazuje příběh. o intimitě a mezilidských vztazích Vztah spustil ženu, která musela překonat deprese, úzkost, obsedantně kompulzivní poruchu a hrani ční poruchu osobnosti.

C Úroveň Výkonný seznam

Arachel kvete v Crazy

Ex-Girlfriend. Poskytnutá fotografie V průběhu skaaimerken fan b2b marketing pořadu se Rebecca zdráhala skutečně otevřít svému terapeutovi – k velkému zděšení diváků, což v některých ohledech pomohlo zdůraznit, jak těžké může být pro th phone numbers někoho s duševním onemocněním vyhledat léčbu. Claire Gillespie píše, že “klíčem k úspěchu Crazy Ex-přítelkyně je její uznání, že duševní nemoc nekončí diagnózou.” Americká rodina Alvarezů.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *